Vakum Poşeti

Vakum poşeti̇


Vakum poşeti üretim süreci

Geniş ürün yelpazesi astar, özel şekiller, üstten yada alttan doldurma ve boşaltma stilleri ve tehlikeli maddelerin taşınması için bm ve tse sertifikalı versiyonlar benzer biçimde çok sayıda özellik ve seçenek ile özel a, b ve c vakum poşetleri üretiyoruz. Müsait maliyetli kargo stabilizasyonu ve ürünlerin sağlıklı şekilde saklanabilmesi için yardımcı torbaları, tahılların depolanması ve korunması için yüksek bariyer özelliklerine haiz vakum poşeti ve et, süt, kuruyemiş, tahıl ve tarım ürünlerinin paketlenmesi için her renk, boyut, kalınlık ve stilde örgü vakum poşeti üretiyoruz.


Yüksek kalitede hammaddelerden üretilen geri dönüştürülebilir besin ambalaj poşetlerimiz olağanüstü sağlamlık ve dayanıklılık özelliklerine haizdir, yüksek bariyer özellikleri sağlar ve bunları 10 renge kadar yüksek müessir grafiklerle basabilme olanağı. çok çeşitli stil ve kapatma seçenekleriyle özel boyutlarda sunuyoruz.


Teknik ambalaj uzmanlarımız inanılmaz derecede bilgilidir ve müşterilere en iyi malzemeleri ve kurmacam seçeneklerini seçme mevzusunda rehberlik eder. Nitelik odaklı, tüm imalatlar en yüksek nitelik standartlarında yapılmakta olup fiyatlarımız çok uygundur. Kapsamlı özel vakum poşeti ürün yelpazemiz ile alakalı daha çok malumat almak yada fiyat teklifi istemek için doğrudan bizimle iletişime geçebilirsiniz.


Vakum poşeti kullanım alanları

Mutfağınızda profesyonel besin saklama koşulları oluşturun

Kuruyemiş, bakliyat, meyve ve sebze şeklinde her gün tükettiğimiz besinlerin hava ile ilişki etmesi yada müsait ortamlarda saklanmaması cevabında besinlerin kendi içerisinde mevcut olan enzimlerinin aktive olması bu ürünlerin protein, vitamin ve mineral değerlerinin azalmasına niçin olmaktadır. özellikle et, balık, tavuk, peynir şeklinde naturel yapılı besinlerin hava ile temas etmesi niteliğinde oluşan çürüme, küf, mantar, kötü koku gibi durumlar insan sağlığı açısından fazlaca tehlikeli olup efsunk riskler teşkil etmektedir.


Gıdaların doğru saklanması

Gıdaların doğru saklanması hem insan sağlığı için son aşama örutubet arz ederken aynı zamanda tüketilen besinlerin faydalı yapılarının korunması için de oldukca önemlidir. ürünlerin tazeliğinin korunabilmesi bununla beraber içeriğindeki gıda değerlerini uzun vakit üst kalitede muhafaza edebilmesi için geliştirilen en önemli sistemlerden bir tanesi vakum sistemleridir.


Gözle görülememesine karşın yiyeceklerin tamamının içinde bulunan enzimler ve havada bulunan mikroorganizmalar, besinlerin doğru saklanma koşullarında korunmaması durumunda bir çok rahatsızlık yapıcı etkeni açığa çıkartmaktadır. Meyve, sebze, bakliyat gibi gıdalardan, et, balık, peynir şeklinde daha yoğun protein içeren gıdalara kadar her türlü besin kaynağı üzerinde oluşan, mantar, küf ve çürüme etkileri, insan sağlığını son aşama büyük oranlarda tehdit etmektedir. Aynı zamanda gıdalar üzerinde yer alan ve gözle görülebilir herhangi bir etkiye niçin olmayan binlerce mikroorganizma da insan sağlığı açısından bir çok riski beraberinde getirmektedir.


Evde kullanıma uygun

Gerek kışlık, gerekse de yazlık olarak hazırlanan tüm gıdaların doğru koşullarda saklanması için her geçen gün daha çok tercih edilen sistemlerin başlangıcında vakumlu saklama koşulları gelmektedir. Firmamız olarak hizmet verdiğimiz bu sektör alanında müşterilerimizin sağlıklarını korumak amacıyla geliştirdiğimiz vakum poşeti çeşitlerimiz ile kalitenin adresi konumunda yer almaktayız. İlgili standartlar ve gerekli mevzuatlar çerçevesinde, bütün besin çeşitleri ile doğrudan temasa müsait olarak ürettiğimiz sertifikalı poşetlerimizi, farklı ebatlarda ve kilogram başına farklı adetlerde üreterek müşterimiz ile icatturmaktayız. Ustalaşmış saklama koşullarını mutfaklarınıza ulaştıran nitelik anlayışımız ile hem siz değerli üyelerimizin hem de sevdiklerinizin sağlıklarını korumak amacıyla büyük bir dikkat ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.


Üretim ve endüstriyel kullanımda vakum poşeti

Vakum poşeti, özellikle besin ambalaj poşetleri alanında yaygın olarak kullanılmaktadır. Naylon vakum torbasında kullanılan pa / pe’nin beş katmanlı ortak ekstrüzyon naylon filmi, çok katmanlı ortak ekstrüzyon ekipmanı vasıtasıyla çeşitli tek malzemelerden (pa, pe) yapılmış mükemmel performansa sahip bir tür yüksek bariyerli filmdir. Vakum poşeti özellikleri ve kullanım alanları;


Farklı bariyer özellikleri kullanan plastik ambalaj malzemeleri çok değişkendir, ko-ekstrüzyon filmi oksijen, su, karbondioksit, koku benzer biçimde engelleme etkisine ulaşır.


Vakum poşetlerinin çok yönlülüğü; yağa dayanıklı, neme dayanıklı, 90 santigrat aşama yüksek sıcaklıkta pişirmeye dayanıklı, düşük sıcaklıkta donmaya dayanıklı, kaliteli, taze, kokulu, vakumlu ambalajlarda, aseptik ambalajlarda, plastik ambalajlarda kullanılabilir . Vakum paketleme maliyetleri nispeten düşüktür: aynı bariyer etkisini elde etmek için göreceli cam ambalaj, alüminyum folyo torbalar ve diğer plastik ambalaj torbaları, ko-ekstrüzyon filmi maliyette efsunk avantaja haizdir. Kolay dönemi nedeniyle ince ürünler kuru tip kompozit film ve diğer kompozit film ile karşılaştırıldığında film üretim maliyeti %15-25 nispetında azaltılabilir. Vakum poşeti çok çeşitli ambalajlama uygulamalarına haizdir:


Yaygın endüstriyel kullanım alanları

Vakum poşetleri tekstil, gıda, elektronik, hırdavat, kimya, fotoelektrik ve vakumlu paketleme gerektiren diğer endüstriler için uygundur. ülkemizde mandıra, çiftçilik, süt ve süt ürünleri üretimi ve paketlenmesinde vakum poşetleri kullanılmaktadır. Hem de taze ve dondurulmuş et ve et mamülleri arasında vakum poşeti kullanılır, gıdalar dış etkenlerden etkilenmez koku, hava alışverişi kesilir. Kuruyemiş paketlemek arasında vakum poşetleri kullanılabilmektedir.


Vakum poşeti kullanmanın avantajları nedir?

Vakum poşeti bariyer özellikleri sayesinde oksijen, su, karbondioksit ve kokuya karşı yüksek bariyer tesirleri sağlar. Gıdaların yada ambalajlanan diğer ürünlerin uzun ömürlü olmasında ve korunmasında %99 etkiye haizdir. Yağa dayanıklı, neme dayanıklı, yüksek derecede pişirme, düşük sıcaklıkta donma, uzun raf ömrü, tazelik ve kokuda yüksek sıcaklığa dayanıklı özellikleri, vakumlu paketleme, aseptik paketleme, şişirilebilir paketleme için kullanılabilir. çözücü ve kimyasal atığa sebep olmaz doğaya ve yeşile uyumludur çevreyi korur, geri dönüştürülebilir malzemeden üretilir.


E ambalaj olarak, annelerimizin ve babalarımızın bizleri koruma insiyaklerinden esinlenerek geliştirdiğimiz bütün mutfakların gereksinim duyan vakum poşeti çeşitlerimiz ile müşterilerimizin sağlıklarını korumak amacıyla büyük bir titizlik ve dikkatle çalışmaktayız. Son teknoloji ile üretimlerini gerçekleştirdiğimiz saklama poşetlerimizi farklı markaların dıştan takmalı ev tipi minik vakum makinelerinin tümüne müsait kullanım olanakı sağlayacak uygunlukta üretmekteyiz. Geniş kullanım ağına sahip ürünlerimizi uygun fiyatlı olmasıyla birlikte üst seviye kaliteli olarak da internet sitemiz üzerinden satın alarak bütün gizleme işlemlerinizi güvenle ve rahatça gerçekleştirebilirsiniz.


Türkiye’nin her köşesine kargo hizmeti

Uzun senelerdir insan sağlığını korumak üzerine yapmış olduğumız çalışmalarımız cevabında üretimini gerçekleştirmiş olduğimiz vakum poşeti çeşitlerimiz ile geniş alan kişi kitlelerine hizmet sağlamaktayız. üretimlerimizi lüzumlu tüm yasal şartlar çerçevesinde gerçekleştirerek hem insan sağlığını koruma politikamızı sürdürürken aynı zamanda gizlenen besinlerin besin değerlerinin korunmasını da sağlamaktayız. üst seviye kalitede ürettiğimiz ürünlerimizi, türkiye’nin her yerine sağladığımız kargo hizmetimiz ile beraber türkiye’nin her mutfağına ulaştırmayı da sürdürmekteyiz. İnternet sitemiz üzerinden gerçekleştirdiğimiz perakende satışlarımız ile birlikte müsait fiyatlı olmasıyla birlikte üst seviye kaliteli ürünlerimiz yardımıyla profesyonel gizleme koşullarını mutfaklarınızda oluşturabilirsiniz.

Vakum Poşeti fiyatları

Vakum poşeti fiyatları seçilen ürünün kalınlığına ebatına göre değişiklik göstermemektedir. 1 Kilogram vakum poşeti 17 Aralık 2021 tarihi itibariyle 74 Türk Lirasıdır. Fiyatlar döviz kurlarının değişmesiyle birlikte değişiklik gösterebilmektedir. Ebat ve kalınlık seçeneklerine göre 1 kilogram vakum poşeti paketinin içerdiği adetler değişiklik göstermektedir.

Yorumlar

  1. total commander Crack

    ableton live Crack

    softcolor PhotoEQ Crack

    transmac crack

    TransMac 14.5 Crack is an appropriate program designed to manage the computer system’s contents, including Mac and disks by following necessary measurements. Moreover, it provides solutions to integrate split files in PCs and place them at a junction to prevent a user from any hassle of finding. You can burn CDs of different varieties and quality of ROM. So, select the folder to open the contents of the compact disk and relish the substantial. The system is appropriate for famous operating systems like Mac or windows and supports a variety of formats such as ISO, DMG, IMG, and many more that.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder